Menyang kontèn

Archie Procter

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Archie Procter
Katerangan priangga
Jeneng dawa Archie Mark Procter[1]
Tanggal lair (2001-11-13) 13 Novèmber 2001 (umur 22)
Papan lair Blackburn, Inggris
Dhuwur 1.74 m (5 ft 9 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
Angka 15
Karir nom
0000–2020 AFC Wimbledon
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020–2021 AFC Wimbledon 0 (0)
2020Metropolitan Police (nyileh) 3 (0)
2020Carshalton Athletic (nyileh) 7 (0)
2021Maidstone United (nyileh) 0 (0)
2021– Accrington Stanley 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:56, 16 February 2021 (UTC).


Archie Mark Procter (lair 13 November 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: AFC Wimbledon" (PDF). English Football League. kc. 3. Dibukak ing 17 September 2020.