Menyang kontèn

Toby Savin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Toby Savin
Katerangan priangga
Jeneng dawa Toby Savin[1]
Tanggal lair (2001-05-04) 4 Mèi 2001 (umur 23)
Papan lair Southport, Inggris
Dhuwur 6 ft 4 in (1.94 m)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
Angka 40
Karir nom
2006–2013 Southport
2013–2014 Wigan Athletic
2014–2016 Everton
2016–2017 Crewe Alexandra
2017–2019 Accrington Stanley
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– Accrington Stanley 31 (0)
2019–2020Stalybridge Celtic (nyileh) 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:40, 17 May 2021 (UTC).


Toby Savin (lair 4 Mei 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Accrington Stanley" (PDF). English Football League. kc. 1. Dibukak ing 17 October 2019.
  2. "Toby Savin". WorldFootball.net. Dibukak ing 23 February 2020.