Menyang kontèn

Jay Rich-Baghuelou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jay Rich-Baghuelou
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jay Noah Rich-Baghuelou[1]
Tanggal lair (1999-10-22) 22 Oktober 1999 (umur 24)
Papan lair Sydney, Australia[2]
Dhuwur 1.96 m (6 ft 5 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
Angka 3
Karir nom
Gold Coast City
2018 Fulham
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018–2019 Dulwich Hamlet 8 (0)
2019–2020 Welling United 21 (0)
2020–2022 Crystal Palace 0 (0)
2022– Accrington Stanley 15 (2)
Tim nasional
2021– Australia U-23

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 03:47, 6 February 2022 (UTC).


Jay Noah Rich-Baghuelou (lair 22 Oktober 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Australia sing main dadi Bek kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL – Squad List 2021/22: Accrington Stanley – In Squad Players" (PDF). English Football League. kc. 2. Dibukak ing 8 February 2022.
  2. "SIGNING: Jay's a Red". Accrington Stanley F.C. 14 January 2022. Dibukak ing 14 January 2022.