Menyang kontèn

Joe Pritchard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Joe Pritchard
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joe Cameron Pritchard[1]
Tanggal lair (1996-09-10) 10 Sèptèmber 1996 (umur 27)[2]
Papan lair Watford, Inggris
Dhuwur 5 ft 9 in (1.74 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
Angka 10
Karir nom
2013–2015 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2018 Tottenham Hotspur 0 (0)
2018–2019 Bolton Wanderers 4 (0)
2019– Accrington Stanley 76 (11)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10:43, 29 August 2021 (UTC).


Joe Cameron Pritchard (lair 10 September 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Accrington Stanley" (PDF). English Football League. kc. 1. Dibukak ing 16 October 2019.
  2. a b "Joe Pritchard". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 7 December 2020.