Kedhungpring, Kemranjèn, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhungpring
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanKemranjèn
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kedhungpring (panulisan sajeroning Basa Indonésia lan Basa Sundha: Kedungpring) iku désa ing Kacamatan Kemranjèn, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]