Pageralang, Kemranjèn, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pageralang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanKemranjèn
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pageralang iku désa ing Kacamatan Kemranjèn, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa pageralang letake ana ing pérangan kidul alas karèt Krumput, Pageralang kuwe esih kalebu pengunungan, soale yèn wayah wengi ana ing pageralang hawane adem banget, ana ing désa pageralang duwé akèh kekayaan alam, ana curug jadi, curug anda, lan pérangan lor ana curug gong, siki pageralang ya wes dadi désa sing maju, duwé sekolah SMK ya Kuwe SMK Mpu Tantular, Duwe Pom Bensin, lan duwé stadion babalan sing ana ing lowanoh kae, lan iseh akèh maning liyané.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]