Menyang kontèn

Kabiskopan Zaria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Zaria

Dioecesis Zariensis
Lokasi
Nagara Nigeria
Provinsi grejawiKaduna
Koordinat11°06′47″N 7°43′30″E / 11.11306°N 7.72500°E / 11.11306; 7.72500
Statistik
Amba18.000 km2 (6.950 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
1,839,927
68,950 (3.7%)
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Kristus Raja ing Zaria
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopLowong
Peta
Situs web
www.cathdiza-ng.org Situs web rasmi kabiskopan

Kabiskopan Zaria (Latin: Zarien(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Zaria, Praja Kaduna, provinsi grejawi Kaduna, Nigeria.

Riwayat[besut | besut sumber]

Ing 5 Dhesember 2000, Kabiskopan Zaria didegake saka Kabiskopan Agung Metropolitan Kaduna

Pranala jaba[besut | besut sumber]