Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Onitsha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Onitsha

Archidioecesis Onitshanus
Lokasi
Nagara Nigeria
TeritorialPraja Anambra
Provinsi grejawiOnitsha
Koordinat6°9′59.9472″N 6°46′59.9226″E / 6.166652000°N 6.783311833°E / 6.166652000; 6.783311833
Statistik
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
2,060,490
1,373,660 (66.7%)
Paroki183
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké1950.04.18
KatedralBasilika Tritunggal Kudus
Imam sekuler500
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop AgungValerian Okeke
SufraganAbakaliki
Awgu
Awka
Enugu
Nnewi
Nsukka
Biskop AuksilierDenis Chidi Isizoh (2015-saiki)[1]
Vikar JenderalDenis Isizoh
Peta
Praja Anambra ditampilke ing werna abang
Praja Anambra ditampilke ing werna abang
Situs web
Onitsha-Archdiocese.org

Kabiskopan Agung Onitsha (Latin: Onitshan(us)) yaiku tahta Metropolitan kanggo provinsi grejawi Onitsha ing Praja Anambra, Nigeria.

Kabiskopan Suffragan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]