Menyang kontèn

Kabiskopan Orlu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Orlu

Dioecesis Orluana
Lokasi
Nagara Nigeria
TeritorialPraja Imo
Provinsi grejawiKabiskopan Agung Owerri
Koordinat5°47′47″N 7°02′20″E / 5.79639°N 7.03889°E / 5.79639; 7.03889
Statistik
Amba929 km2 (359 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
881,385
562,837 (63.9%)
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké29 November 1980
KatedralKatedral Tritunggal Suci ing Orlu
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopA.T. Ukwuoma
Biskop emeritusGregory O. Ochiagha
Peta
Situs web
www.orludiocese.org

Kabiskopan Orlu (Latin: Orluan(a)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Orlu, provinsi grejawi Kabiskopan Agung Owerri, Nigeria.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 29 November 1980: Didegake minangka Kabiskopan Orlu saka Kabiskopan Owerri

Pranala jaba[besut | besut sumber]