Jawa Pos TV Jambi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Jek TV)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jawa Pos TV Jambi
JaringanJPMC
Slogan"Inspirasi Kito"
Diluncuraké2009
Sing duwéGrup Jawa Pos
Kantor pusatJambi, Indonésia

Jawa Pos TV Jambi ya iku stasiun télévisi swasta ing Kutha Jambi, Provinsi Jambi. Jek TV ya iku télévisi swasta regional kapindho ing Provinsi Jambi. Jek TV duwé kantor ing Graha Pena Jambi Ekspres, Pattimura, Jambi. Jangkauan Jek TV ana ing Kota Jambi, lan sekitaré.

Stasiun télévisi iki minangka anggota jaringan JPMC.

Program-program Jek TV[besut | besut sumber]

Program news

  • "JEK PAGI" Saben dina : jam 05.30-06.30 WIB
  • "SEKITAR JAMBI" Saben dina : jam 19.00-20.00
  • "JEK MALAM" Saben dina : jam 21.00-22.00
  • "Jek Tengah Malam" Saben dina : jam 23.00-24.00
  • "HALLO JAMBI" Selasa : jam 20.00-21.00

PROGRAM HIBURAN

  • "Dendang Wak Kocai"
  • "Adu Cerdas"
  • "Kids Show"
  • "Syiar Sekolah"
  • "Berisik"
  • "Bincang Komunitas"
  • "Jambi Green and Clean 2012"
  • "Luar Biyasa"

PROGRAM TALK SHOW DAN INTERAKTIF

  • "Jejak Tokoh"
  • "Halo Jambi"
  • "Jek Klinik"
  • "Sajadah"

PROGRAM TV MAGAZINE

  • "Mutiara Al Quran"
  • "School On Tv"

PROGRAM RAMADHAN

  • "Sahur Yuuk"
  • "Sajian Lebaran"
  • "Langkah dan Waktu"

TV LOKAL JAMBI JEKTV

Jek Tv (Jambi Ekspres Televisi) ya iku Tv lokal Jambi, kang resmi ngudara tanggal 5 Agustus 2009 ing frekuensi chanel 49 UHF. Masarakat Kutha Jambi ngarepaké supaya Jek Tv dadi miniatur Provinsi Jambi sarta minangka télévisi kang tansah dikangeni pamirsa dadi duwèké wong akèh. Pramila Jek Tv duwé slogan “Inspirasi Kito”.

Anané Jek Tv éntuk atur sapala saka masarakat Jambi, wiwitané mung duwé 20 karyawan, saikiné kanthi umur 1 taun, karyawan Jek Tv sangsaya tambah dadi 32 kalebu marketing. Malah audisi presenter ing wulan Maret 2010 kepengker, atusan peserta uga jupuk pérangan.

Jek Tv terus ngrembaka. Ing wiwitan lairé, Jek Tv mung ngudara 5 jam saben dinané ya iku wiwit jam 16.00 nganti 21.00. Enem wulan candhaké nganti saiki, Jek Tv nambah jam tayang dadi 16 jam saben dinané ya iku wiwit jam 08.00 – 24.00 WIB. Saikiné Jek Tv wis ngudara wiwit jam 04.30-01.00 WIB.

Jek Tv wiwitané mung ‘numpang’ ing Gedung Graha Pena Jambi lantai 5, Jalan Kapten Pattimura, Kenalibesar, Kotabaru, Kota Jambi, Provinsi Jambi. Namging nalika genep setaun, Jek TV wiwit duwé gedung dhéwé, kang madeg ing mburi gedung Graha Pena Jambi Ekspres. Wiwit lairé manéka program wis tau ditampilaké. Ing program News Jek Tv duwé sapérangan program, kaya ta Jek siyang, Jek Petang, Borgol, Jek Malam, JPMC, Jek Pekan Ini, lan Borgol Pekan Ini. Pambuka News Jek Siang, minangka kumpulan liputan kang diliput déning reporter nganti 24 jam lumantar prosès editing kang apik, kang ditayangaké saben Senin-Sabtu jam 14.00 Wib.

Ing jam 17.00 Wib Jek Tv nyiyaraké berita lumantar program News Jek Petang. Katelu program News Borgol. Borgol minangka kumpulan liputan kedadeyan ukum lan kriminalitas kanthi sadina tutug, kang wis diproses editing kang ditayangaké saben Senin-Sabtu jam 20.00 Wib. News Jek Malam, ya iku minangka perkembangan News Jek Malam kang dirangkum kanthi migunakaké Basa Jambi.

Program liya, Jek Tv nyiyaraké program remaja Curhat Ala Kita, program anak-anak Taman Kanak-kanak (TK) Jek Berbagi Ceria, Jek On The School, Kultum, lan Sulap. Saikiné Jek Tv lagi ngrancang sapérangan program anyar, kang mestiné bisa ngibur pamirsa.

Live Streaming JEKTV ana ing Situs iki.

live streaming jektv

website jektv

Uga delengen[besut | besut sumber]

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia

Para presenter Jek TV lan para Alumni: 1.Elfida 2.Emaridial ulza 3.Melani kadar 4.Randi anggelo 5.Tata revano 6.Ganda merpaung 7.Adi 8.Jemi 9.Ryan 10.Eka 11.Azra 12.Dodo "bang Jek"