Ibn al-Wafid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ibn al Wafid iku Apoteker saka Toledo, piyambake migunakaké teknik lan metode kang ana ning ngèlmu kimia kanggo njukut paling sithik 520 macem usada saka tetuwuhan lan bumbon crakèn.[1] Anduweni murid kang jenenge Ali Ibn al Lukuh, panyerat Umdat fi al Tabib ma;rifat al Labib nabat li Kulli, kang kondhang dadi kamus botani.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b Ibnu Wafid dipununduh tanggal 11 Juni 2011