Menyang kontèn

Ibn al-Wafid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Ibn al Wafid iku Apoteker saka Toledo, piyambaké migunakaké teknik lan metode kang ana ning ngèlmu kimia kanggo njupuk paling sithik 520 macem usada saka tetuwuhan lan bumbon crakèn.[1] Anduweni murid kang jenengé Ali Ibn al Lukuh, panyerat Umdat fi al Tabib ma;rifat al Labib nabat li Kulli, kang kondhang dadi kamus botani.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b Ibnu Wafid[pranala mati permanèn] dipununduh tanggal 11 Juni 2011