Ibn al-Wafid

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ibn al Wafid iku Apoteker saka Toledo, piyambake migunakake teknik lan metode kang ana ning ilmu kimia kanggo njukut paling sithik 520 macem obat-obatan saka tetandhuran lan rempah-rempah.[1] Anduweni murid kang jenenge Ali Ibn al Lukuh, panyerat Umdat fi al Tabib ma;rifat al Labib nabat li Kulli, kang kondhang dadi kamus botani.[1]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b (en)Ibnu Wafid dipununduh tanggal 11 Juni 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ibn_al-Wafid&oldid=957514"