Iaşi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Iaşi
Kutha
Pura Budaya
Coat of arms of Iaşi
Coat of arms
Letak Iaşi
Letak Iaşi
Nagara Bendera_Romania Romania
Provinsi Provinsi Iaşi
Status Munisipalitas
Madeg 1408 (cathetan resmi pisanan)
Pepréntahan
 • Walikutha Gheorghe Nichita (Partidul Social Democrat)
Laladan
 • Kutha 93,9 km2 (363 sq mi)
 • Metro 832,2 km2 (3,213 sq mi)
Cacah warga (Kira-kira ing 1 Januari 2009[1])
 • Kutha 308,843
 • Pepadhet 3.357/km2 (8,690/sq mi)
 • Metro 400,347
Zona wektu EET (UTC+2)
 • Usum panas (DST) EEST (UTC+3)
Kodhe pos 700xxx
Kodhe laladan +40 x32
Plat montor IS
Situs wèb www.primaria-iasi.ro

Iaşi (sadurunge dikenal Jassy utawa Iassy) iku kutha ing Provinsi Iasi, Rumania.

Iaşi iku kutha Rumania kang gedhé dhéwé sawisé Bucharest. Kutha iki duwé populasi 308.843 jiwa.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Iaşi duwé program kutha kembar karo:

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "Populaţia stabilă la 1.01.2009" (ing basa Romanian). INSSE. May 19, 2009. Dijupuk May 20, 2009. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani Iaşi.