Giovanni Trapattoni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Navbar/configuration' not found. Giovanni Trapattoni (lair ing Cusano Milanino, Italia, 17 Maret 1939; umur 83 taun) inggih punika seorang pélatih bal-balan Italia, dipunanggép dados pelatih klub paling suksés ing sejarah Seri A, lan mantan juru main. Ing wanci punika beliau inggih punika manajer tim nasional Républik Irlandia, ugi ngadahi pelatih Italia lan sédaya Éropah. Piyambakipun ugi sétunggalipun manajer ingkang menangakén sédaya kompetisi klub UEFA, lan Piala Intercontinental.

Prestasi[besut | besut sumber]

Pemain[besut | besut sumber]

Manajer[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. http://www.acmilan.com/InfoPage.aspx?id=400
  2. http://www.figc.it/club_italia/html/trapattoni.htm
  3. Di Maggio, Roberto (13 April 2003). "Giovanni Trapattoni – International Appearances". Rec.Sport.Soccer Statistics Foundation. Dibukak ing 12 February 2009.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Navbar/configuration' not found. Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Navbar/configuration' not found. Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Navbar/configuration' not found.


Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Navbar/configuration' not found.