Ful medames

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ful
Ful medames (arabic meal).jpg
Ful served with sliced hard-boiled eggs
Jeneng liyanéFūl
AjanganBreakfast, main course
Panggonan asal Egypt
Tlatah utawa prajaDjibouti, Egypt, Eritrea, Jordan, Lebanon, Libya, Israel, Palestine, Saudi Arabia, Somalia, Sudan, Ethiopia, Syria, Iraq and Yemen
Woworan pokokFava beans, vegetable oil, cumin
VariasiLemon juice, onion, parsley, garlic
Buku masakan: Ful  Médhia: Ful

Medames ful ( Arab: فول مدمس‎‎ , fūl mudammas IPA: [fuːl mudammas] ; ejaan liyane kalebu mudammas ful lan mudule foule ), utawa mung fūl, minangka rebusan kacang-kacangan masak fava sing disajeni karo lenga sayur, cumin, lan opsional karo peterseli, bawang putih, bawang, jus lemon, cabai lan janganan, ramuan lan rempah-rempah liyane bahan-bahan Iki kalebu panganan pokok ing Mesir, utamane ing kutha Kairo lan Gizah sisih lor. Medul Ful uga minangka bagean umum saka masakan ing pirang-pirang budaya Arab, Timur Tengah lan Afrika, kalebu ing Djibouti, Libanon, Irak, Suriah, Libya, Israel, Palestina, Yordania, Ethiopia, Sudan, Yemen, Somalia lan Arab Saudi .