Frédéric Piquionne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Frédéric Piquionne
Frédéric Piquionne.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Frédéric Piquionne
Tanggal lair (1978-12-08) 8 Dhésèmber 1978 (umur 38)
Papan lair Nouméa, Kaledonia Baru
Dhuwur 188 m (616 ft 9.6 in)[1]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Karir nom
1996–1999 Golden Star
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000–2001 Nîmes Olympique 8 (3)
2001–2004 Stade Rennais 83 (18)
2004–2007 Saint-Étienne 89 (23)
2007–2008 Monaco 46 (12)
2008–2010 Lyon 19 (2)
2009–2010 Portsmouth (silihan) 34 (5)
2010– West Ham United 54 (8)
2012 Doncaster Rovers (silihan) 8 (2)
Tim nasioanl
2002–2006 Martinik ? (?)
2007 Perancis B 1 (0)
2007 Perancis 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 08:04, 29 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 11 January 2011

Frédéric Piquionne (pocaping cara Prancis: [pikjon]) (lair ing Nouméa, 8 Dhésèmber 1978; umur 38 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United, biasa main ing posisi penyerang.

Piquionne miwiti karir junioré ing klub |Golden Star, salanjuté miwiti karir senioré ing klub Nîmes Olympique. Pindah ing Stade Rennais, Saint-Étienne, Monaco, Lyon lan Portsmouth, sadurungé gabung karo West Ham United ing taun 2010.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 4 April 2011. 
  2. ^ "Hammers pick up Piquionne | News | Latest News | News | West Ham United". Whufc.com. Dijupuk 2010-07-16. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]