Feijoada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Feijoada
Feijoada 01.jpg
Brazilian-style feijoada with common side dishes
JinisStew
Panggonan asalPortugal, Brazil
Woworan pokokbeans, beef, pork
Variasityp[butuh klarifikasi]
Buku masakan: Feijoada  Médhia: Feijoada

Feijoada ( Portuguese pronunciation: [fejʒuˈadɐ] ) yaiku rebusan kacang buncis karo daging sapi lan daging babi . Umume disiapake ing Portugal, Brasil, Angola, Cape Verde, Guinea-Bissau, Mozambik, Timor ( Timor Lor lan Timor Lor ), [1] Goa, lan Macau, sing uga dianggep minangka olahan nasional. Nanging, resep rada beda saka siji negara menyang negara liyane. [2]

  1. https://honest-food.net/portuguese-feijoada-recipe/
  2. "Archived copy". Diarsip saka sing asli ing 2016-06-02. Dibukak ing 2016-02-09.CS1 dandani: archived copy as title (link)