Energi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Energi ya iku samubarang sing duwé tenaga kanggo nglakoni sawijining usaha.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Energi&oldid=998296"