Energi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Energi ya iku samubarang sing duwé tenaga kanggo nglakoni sawijining usaha.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Energi&oldid=998296"