Menyang kontèn

Durin Kulon, Konang, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Durin Kulon
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°02′59″S 113°01′07″E / 7.04982°S 113.01856°E / -7.04982; 113.01856Koordhinat: 7°02′59″S 113°01′07″E / 7.04982°S 113.01856°E / -7.04982; 113.01856
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKonang
Kodhe laladan
administrasi
35.26.17.2011

Durin Kulon iku désa ing Kacamatan Konang, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.