Menyang kontèn

Batokaban, Konang, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Batokaban
Désa
Batokaban kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Batokaban
Batokaban
Batokaban kapernah ing Jawa Wétan
Batokaban
Batokaban
Batokaban kapernah ing Indonesia
Batokaban
Batokaban
Koordhinat: 7°01′23″S 113°00′49″E / 7.02312°S 113.01363°E / -7.02312; 113.01363Koordhinat: 7°01′23″S 113°00′49″E / 7.02312°S 113.01363°E / -7.02312; 113.01363
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKonang
Kodhe laladan
administrasi
35.26.17.2013

Batokaban iku désa ing Kacamatan Konang, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.