Menyang kontèn

Cangkareman, Konang, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cangkareman
Désa
Cangkareman kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Cangkareman
Cangkareman
Cangkareman kapernah ing Jawa Wétan
Cangkareman
Cangkareman
Cangkareman kapernah ing Indonesia
Cangkareman
Cangkareman
Koordhinat: 7°02′02″S 113°05′57″E / 7.03384°S 113.09929°E / -7.03384; 113.09929Koordhinat: 7°02′02″S 113°05′57″E / 7.03384°S 113.09929°E / -7.03384; 113.09929
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKonang
Kodhe laladan
administrasi
35.26.17.2005

Cangkareman iku désa ing Kacamatan Konang, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.