Menyang kontèn

Durin Wétan, Konang, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Durin Wétan
Désa
Durin Wétan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Durin Wétan
Durin Wétan
Durin Wétan kapernah ing Jawa Wétan
Durin Wétan
Durin Wétan
Durin Wétan kapernah ing Indonesia
Durin Wétan
Durin Wétan
Koordhinat: 7°02′34″S 113°02′35″E / 7.04265°S 113.0431°E / -7.04265; 113.0431Koordhinat: 7°02′34″S 113°02′35″E / 7.04265°S 113.0431°E / -7.04265; 113.0431
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKonang
Kodhe laladan
administrasi
35.26.17.2012

Durin Wétan iku désa ing Kacamatan Konang, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.