Menyang kontèn

Durin Kulon, Konang, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Durin Kulon
Désa
Durin Kulon kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Durin Kulon
Durin Kulon
Durin Kulon kapernah ing Jawa Wétan
Durin Kulon
Durin Kulon
Durin Kulon kapernah ing Indonesia
Durin Kulon
Durin Kulon
Koordhinat: 7°02′59″S 113°01′07″E / 7.04982°S 113.01856°E / -7.04982; 113.01856Koordhinat: 7°02′59″S 113°01′07″E / 7.04982°S 113.01856°E / -7.04982; 113.01856
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKonang
Kodhe laladan
administrasi
35.26.17.2011

Durin Kulon iku désa ing Kacamatan Konang, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.