Menyang kontèn

Campor, Konang, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Campor
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°04′15″S 113°06′38″E / 7.07095°S 113.11063°E / -7.07095; 113.11063Koordhinat: 7°04′15″S 113°06′38″E / 7.07095°S 113.11063°E / -7.07095; 113.11063
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKonang
Kodhe laladan
administrasi
35.26.17.2008

Campor iku désa ing Kacamatan Konang, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.