Menyang kontèn

Genteng, Konang, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Genteng
Désa
Genteng kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Genteng
Genteng
Genteng kapernah ing Jawa Wétan
Genteng
Genteng
Genteng kapernah ing Indonesia
Genteng
Genteng
Koordhinat: 7°01′43″S 113°04′13″E / 7.02852°S 113.07014°E / -7.02852; 113.07014Koordhinat: 7°01′43″S 113°04′13″E / 7.02852°S 113.07014°E / -7.02852; 113.07014
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKonang
Kodhe laladan
administrasi
35.26.17.2003

Genteng iku désa ing Kacamatan Konang, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.