Dhaptar Presidhèn Nigeria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Goodluck Jonathan


Présidhèn Nigeria iku kepala pamaréntahan kapilih uga kepala negara ing Républik Federal Nigeria. Jeneng resminé President of the Federal Republic of Nigeria lan Komandhan Paling Dhuwur jroning Angkatan Bersenjata Nigeria. Posisi iki, saiki dijabat Présidhèn Goodluck Ebele Jonathan.

Kaca iki nampilké daftar présidhèn lan kepala negara Nigeria wiwit taun 1963.

Domini Nigeria (1960-1963)[sunting | Owah sumber]

Présidhèn Nigeria (1963-1966)[sunting | Owah sumber]

Perdhana Mentri Nigeria (1960-1966)[sunting | Owah sumber]

Kepala Pamaréntahan Militèr Federal Nigeria (1966-1979)[sunting | Owah sumber]

Présidhèn Nigeria (1979-1983)[sunting | Owah sumber]

Kepala Dhéwan Militèr Supreme Nigeria (1983-1985)[sunting | Owah sumber]

Présidhèn Dhéwan Armed Forces Ruling Nigeria (1985-1993)[sunting | Owah sumber]

Kepala Negara Sauntara Nigeria (1993)[sunting | Owah sumber]

Ketua Dhéwan Provisional Ruling Nigeria (1993-1999)[sunting | Owah sumber]

Présidhèn Nigeria (1999-Saiki)[sunting | Owah sumber]