Dhaptar Presidhèn Nigeria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Goodluck Jonathan

Présidhèn Nigeria iku kepala pamaréntahan kapilih uga kepala negara ing Républik Federal Nigeria. Jeneng resminé President of the Federal Republic of Nigeria lan Komandhan Paling Dhuwur jroning Angkatan Bersenjata Nigeria. Posisi iki, saiki dijabat Présidhèn Goodluck Ebele Jonathan.

Kaca iki nampilké daftar présidhèn lan kepala negara Nigeria wiwit taun 1963.

Domini Nigeria (1960-1963)[sunting | besut sumber]

Présidhèn Nigeria (1963-1966)[sunting | besut sumber]

Perdhana Mentri Nigeria (1960-1966)[sunting | besut sumber]

Kepala Pamaréntahan Militèr Federal Nigeria (1966-1979)[sunting | besut sumber]

Présidhèn Nigeria (1979-1983)[sunting | besut sumber]

Kepala Dhéwan Militèr Supreme Nigeria (1983-1985)[sunting | besut sumber]

Présidhèn Dhéwan Armed Forces Ruling Nigeria (1985-1993)[sunting | besut sumber]

Kepala Nagara Sauntara Nigeria (1993)[sunting | besut sumber]

Ketua Dhéwan Provisional Ruling Nigeria (1993-1999)[sunting | besut sumber]

Présidhèn Nigeria (1999-Saiki)[sunting | besut sumber]