Dhaérah Istimewa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pamérangan administratif Indonésia
Pancasila
Tingkat Provinsi

Provinsi
Dhaérah KhususDhaérah Istimewa

Tingkat Kabupatèn/Kutha

KabupatènKutha
Kabupatèn administrasi
Kutha administrasi

Tingkat Kecamatan

KecamatanDistrik

Tingkat Kelurahan/Désa

KelurahanDésa
NagariKampungGampong

Delengen uga

BanjarDusun
LingkunganPedhukuhan
Rukun Warga
Rukun Tetangga

sunting

Laladan Istimewa iku jinis provinsi kang miturut undhang-undhang dikurmati keistiméwaané kaliyan pamarèntah Républik Indonésia. Teka saiki, provinsi kang duwé status laladan istimewa ya iku Daerah Istimewa Yogyakarta, Provinsi Papua, Papua Kulon lan Nanggroe Acèh Darussalam

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cithakan:Pamérangan nagara