Rukun Tetangga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Rukun Tetangga ya iku kumpulan saka pirang-pirang kepala kulawarga utawa omah-omah kang caket