Dhusun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Dusun)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhusun utawa dhusun mawa éjaan Basa Indonésia iku unit administratif sangisoring désa. Saliyané iku tembung dhusun iku uga tembung krama saka désa.