Banjar (Bali)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pamérangan administratif Indonésia
Pancasila
Tingkat Provinsi

Provinsi
Dhaérah KhususDhaérah Istimewa

Tingkat Kabupatèn/Kutha

KabupatènKutha
Kabupatèn administrasi
Kutha administrasi

Tingkat Kecamatan

KecamatanDistrik

Tingkat Kelurahan/Désa

KelurahanDésa
NagariKampungGampong

Delengen uga

BanjarDusun
LingkunganPedhukuhan
Rukun Warga
Rukun Tetangga

sunting

Banjar, iku pamérangan wewengkon administratif ing Propinsi Bali, Indonésia sangisoré Kalurahan utawa Désa.

Banjar minangka kesatuan masarakat hukum sing ndarbèni wates-wates wewengkon sing nduwèni wenang kanggo ngatur lan ngurus kapentingan masarakat saenggon, miturut asal-usul lan adat istiadat saenggon sing diakoni lan dikurmati jroning sistem Pamaréntahan Nagara Kesatuan Républik Indonésia.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Banjar_(Bali)&oldid=1053069"