Carlton Cole

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Carlton Cole
CarltonCole0410.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Carlton Michael Cole Okirie[1][2]
Dhuwur Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2[3]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 9
Karir nom
1996–2001 Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2006 Chelsea 25 (4)
2002–2003 Wolverhampton Wanderers (silihan) 7 (1)
2003–2004 Charlton Athletic (silihan) 21 (4)
2004–2005 Aston Villa (silihan) 27 (3)
2006– West Ham United 182 (45)
Tim nasioanl
2003–2005 Inggris U-21 19 (6)
2009–2010 Inggris 7 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:10, 25 Agustus 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 18:30, 4 Februari 2012 (UTC)

Carlton Michael Cole Okirie (lair ing Croydon, 12 Oktober 1983; umur 33 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi penyerang.

Cole miwiti karir junioré ing Chelsea salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga sadurungé pindah ing Wolverhampton Wanderers banjur Charlton Athletic lan Aston Villa tekan taun 2006 gabung karo West Ham United.[5]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Hugman, Barry J. (2005). The PFA Premier & Football League Players' Records 1946–2005. Queen Anne Press. k. 128. ISBN 1-85291-665-6. 
  2. ^ Okeleji, Oluwashina (5 August 2008). "Nigeria make Cole call-up blunder". BBC Sport. Dijupuk 5 August 2008. 
  3. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 30 March 2011. 
  4. ^ "Player Profiles: Carlton Cole". West Ham United F.C. Dijupuk 11 January 2008. 
  5. ^ "Hammers sign Chelsea striker Cole". BBC Sport. 5 July 2006. Dijupuk 14 July 2007. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carlton_Cole&oldid=1100619"