Blangkon, kumpulan crita cekak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Blangkon1.jpg

Irah-irahan[besut | besut sumber]

  • Blangkon, Kumpulan Carita Cekak Pengarang-pengarang Sastra Jawi Bojonegoro

Panganggit[besut | besut sumber]

Penerbit[besut | besut sumber]

Sanggar Sastra Pamarsudi Sastra Jawi Bojonegoro (PSJB) kanthi kerjasama kaliyan Penerbit Narasi Yogyakarta.

Tahun Metu[besut | besut sumber]

Katrangan[besut | besut sumber]

Buku iki anggitane J. F. X. Hoery karo para kanca pengarang Bojonegoro kang kagabung ing Sanggar Sastra Pamarsudi Sastra Jawi Bojonegoro. Ana 17 carita cekak kang dikumpulaké sajeroning kumpulan carita cekak iki, ya iku:

Katalog[besut | besut sumber]

ISBN 979-7564-93-2