Bangunreja, Pamotan, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bangunreja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanPamotan
Pamaréntahan
 • Lurah désaAli Achmadi
Jembar449,55
Gunggunging warga-
Pepadhet981 KK, 3.502 Jiwa.

Bangunreja (cara Indonésia: Bangunrejo) iku désa ing Kacamatan Pamotan, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Désa Ngulahan, kacamatan Sedan
ing sisih kidul karo: Désa Bamban, kacamatan Pamotan
ing sisih kulon karo: Désa Pamotan, kacamatan Pamotan
ing sisih wétan karo: Désa Pacing, kacamatan Sedan

Uga delengen[besut | besut sumber]