Parembugan:Bangunreja, Pamotan, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

desa bangunrejo iku deso kang jembar, nduweni wilayah 449,55 ha,nduweni wilayah 4 dukuan yoiku dukuh mdedog, dukuh longko, dukuh sukoharjo sing terkenal sebutan pos lan dukuh pulo gajah. penduduk deso bangunrejo jumlahe ono 3.502 jiwo, termasuk mlebu kategori nomer loro sak sakwise deso pamotan, deso bangunrejo di pimpin kepala desa sing ijik enom, gesit, biso ngayomi wargone, jenenge petinggine bapak Ali Achmadi, nduweni perangkat 7 cacahe, Winarno kadus 1 ngrangkep PJ Sekdes, Ikhwan Arifin Kadus 2, Faridatul Muhimah Kaur Pemerintahan, Katriyoso Kaur Bangunan, Bariroh Kaur Keuangan, Dwi Rohmad Kaur Kesra lan Kusminanto Kaur Umum,neng yo kuwi desa miskin perangkate ora duwe bengkok mung ngandalke intensif soko kabupaten sing jumlahe mung Rp 5oo.ooo,- yo Alhamdulillah perangkate sregep yo podo nrimo,


candrarendi@yahoo.co.id[besut sumber]

wektu iki deso bangunrejo di pimpin kepala desa Ali Achmadi lan di bantu perangkate pitu wis mulai ngetrapake kedisiplinan wargo, dalam arti wargo kudu nduweni identitas arupo KK lan KTP, lan ugo pembangunane sitik lan sitik yo wis katon temonjo ora ketang lagi rong tahun mlakune pemerintahane Kades Ali Achmadi.

candrarendi@yahoo.co.id[besut sumber]

Tumuju ing deso bangunrejo kang indah,,