Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat
IATA: SGNICAO: VVTS
Ikhtisar
Jinis bandhara Sipil
Lokasi Kutha Ho Chi Minh, Dong Nam Bo
Èlevasi 10 m (33 ft)
Koordinat 10°49′08″N, 106°39′07″E
Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat
Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat

Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat utawa Cảng hàng không quốc tế Tân Sơn Nhất utawa Sân bay quốc tế Tân Sơn Nhất iku sawijining papan anggegana sing nglayani dhaérah Kutha Ho Chi Minh ing Dong Nam Bo, Viètnam. Papan anggegana iki nduwèni ukuran landhas pacu 3048 x 45 m, 3800 x 45 m. Adohé saka tengah kutha Kota Ho Chi Minh kurang luwih 6 km. Konstruksiné (International Terminal) diwiwiti sasi Agustus 2008, kanthi anggaran 4500 milyar dong (300 milyar dolar AS),

Pamaburan bebarengan destinasi[besut | besut sumber]

Internasional[besut | besut sumber]

Domestik[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]