Bandhar Udhara Internasional Tan Son Nhat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
{{{name}}}
IATA: SGNICAO: VVTS
Ikhtisar
Jinis bandhara Sipil
Lokasi Kutha Ho Chi Minh, Dong Nam Bo, Viètnam
Èlevasi 10 m (33 ft)
Koordinat 10°49′08″N, 106°39′07″E

|- !align="center" valign="top"|07L/25R |align="center" colspan="2" valign="top"|3.048 |align="center" valign="top"|45 |align="center" valign="top"|Beton

|- !align="center" valign="top"|07R/25L |align="center" colspan="2" valign="top"|3.800 |align="center" valign="top"|45 |align="center" valign="top"|Beton

|}

Bandhar Udhara Internasional Tan Son Nhat
Bandhar Udhara Internasional Tan Son Nhat

Bandhar Udhara Internasional Tan Son Nhat utawa Cảng hàng không quốc tế Tân Sơn Nhất utawa Sân bay quốc tế Tân Sơn Nhất iku sawijining bandhar udhara sing nglayani dhaérah Kutha Ho Chi Minh ing Dong Nam Bo, Viètnam. Bandhar udhara iki nduwèni ukuran landhas pacu 3048 x 45 m, 3800 x 45 m. Adohé saka tengah kutha Kota Ho Chi Minh kurang luwih 6 km. Konstruksiné (International Terminal) diwiwiti sasi Agustus 2008, kanthi anggaran 4500 milyar dong (300 milyar dolar AS),


Pamaburan bebarengan destinasi[sunting | sunting sumber]

Internasional[sunting | sunting sumber]

Domestik[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]