Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.
Summary
Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat
Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat

Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat utawa Cảng hàng không quốc tế Tân Sơn Nhất utawa Sân bay quốc tế Tân Sơn Nhất iku sawijining papan anggegana sing nglayani tlatah Kutha Ho Chi Minh ing Dong Nam Bo, Viètnam. Papan anggegana iki duwé ukuran landhas pacu 3048 x 45 m, 3800 x 45 m. Adohé saka tengah kutha Kota Ho Chi Minh kurang luwih 6 km. Konstruksiné (International Terminal) diwiwiti sasi Agustus 2008, kanthi anggaran 4500 milyar dong (300 milyar dolar AS),

Pamaburan bebarengan destinasi[besut | besut sumber]

Internasional[besut | besut sumber]

Domestik[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]