Papan Anggegana Internasional Phu Quoc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Papan Anggegana Internasional Phu Quoc
Ringkesan

Papan Anggegana Internasional Phu Quoc utawa Cảng hàng không quốc tế Phú Quốc utawa Sân bay quốc tế Phú Quốc iku sawijining papan anggegana kanthi kodhe IATA PQC dan kodhe ICAO VVPQ, sing nglayani tlatah Phu Quoc ing Tay Nam Bo, Viètnam. Papan anggegana iki duwé ukuran landhas pacu 3000 x 45 m. Adohé saka tengah kutha Phu Quoc kurang luwih 10 km. Konstruksiné (International Terminal) diwiwiti sasi Agustus 2012, kanthi anggaran 810 milyar dolar AS.

Pamaburan bebarengan destinasi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]