Papan Anggegana Dong Hoi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dong Hoi Airport

Sân bay Đồng Hới

Cảng hàng không Đồng Hới
DHAirport13.jpg
Vietnam Airlines' Airbus A320 at Dong Hoi Airport
Ringkesan
Jinis papan anggegana Public
Kang baku Airports Corporation of Vietnam
Kang nglakokaké Airports Corporation of Vietnam
Ngladèni Đồng Hới
Pernah Đồng Hới
Élevasi MISLS 59 ft / 18 m
Koordhinat 17°30′54″N 106°35′26″E / 17.51500°N 106.59056°E / 17.51500; 106.59056Koordhinat: 17°30′54″N 106°35′26″E / 17.51500°N 106.59056°E / 17.51500; 106.59056
Situs wèb Airports Corporation of Vietnam
Peta
VDH kapernah ing Viètnam
VDH
VDH
Location of airport in Vietnam
Sana playu
Ener Dawa Palumahan
ft m
11/29 7.874 2.400 Concrete
Statistik (2015)
Aircraft movements not available
Total passengers 261.372 (Increase 122,1%)
Vinh is located in Viètnam
Dong Hoi
Dong Hoi Airport and the nearest two airports (Vinh about 195 km (121 mi) to the north, and Hue–Phu Bai), about 172 km (107 mi) to the south away by road

Papan Anggegana Dong Hoi utawa Cảng hàng không Đồng Hới utawa Sân bay Đồng Hới iku sawijining papan anggegana sing nglayani laladan Dong Hoi ing provinsi Quang Binh, Viètnam. Papan anggegana iki duwé ukuran landhas pacu 2.400 x 45 m, Adohé saka tengah kutha Dong Hoi kurang luwih 6 km. Papan Anggegana iki dibangun ing Teluk Tonkin. Konstruksiné diwiwiti sasi Agustus 2008, kanthi anggaran 230 milyar dong (13 milyar dolar AS),

Pamaburan bebarengan destinasi[besut | besut sumber]

Domestik[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng ACV2015