Dong Hoi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dong Hoi
LocationVietnamQuangBinh.png
Nagara Vietnam
Kommunitas Otonom Bac Trung Bo
Provinsi Quang Binh
Kuthamadya Dong Hoi
Laladan
 • Gunggung 155,54 km2 (6,005 sq mi)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung 103.988
 • Pepadhet 34,9/km2 (900/sq mi)
Zona wektu Hanoi Time (UTC+1)
 • Usum panas (DST) Hanoi Time (UTC+7)
Dong Hoi

Dong Hoi iku sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Quang Binh, Bac Trung Bo, Vietnam. Miturut sènsus padunung taun 2006 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni padunung 103,988 jiwa.