Dong Hoi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dong Hoi
LocationVietnamQuangBinh.png
Nagara Vietnam
Kommunitas Otonom Bac Trung Bo
Provinsi Quang Binh
Kuthamadya Dong Hoi
Tlatah
 • Gunggung 155,54 km2 (6,005 sq mi)
Cacah jiwa (2006)
 • Total 103.988
 • Karapetan 34,9/km2 (900/sq mi)
Hanoi Time (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) Hanoi Time (UTC+7)
Dong Hoi

Dong Hoi iku sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Quang Binh, Bac Trung Bo, Vietnam. Miturut sènsus padunung taun 2006 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni padunung 103,988 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dong_Hoi&oldid=974392"