Dong Hoi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dong Hoi
LocationVietnamQuangBinh.png
NagaraVietnam
Kommunitas OtonomBac Trung Bo
ProvinsiQuang Binh
KuthamadyaDong Hoi
Laladan
 • Gunggung155,54 km2 (6,005 sq mi)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung103.988
 • Pepadhet34,9/km2 (900/sq mi)
Zona wektuHanoi Time (UTC+1)
 • Usum panas (DST)Hanoi Time (UTC+7)
Dong Hoi

Dong Hoi iku sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Quang Binh, Bac Trung Bo, Vietnam. Miturut sènsus padunung taun 2006 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni padunung 103,988 jiwa.