Dong Hoi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Dong Hoi
LocationVietnamQuangBinh.png
Nagara Vietnam
Kommunitas Otonom Bac Trung Bo
Provinsi Quang Binh
Kuthamadya Dong Hoi
Area
 • Total 155,54 km2 (6,005 sq mi)
Population (2006)
 • Total 103.988
 • Density 34,9/km2 (900/sq mi)
Time zone Hanoi Time (UTC+1)
 • Summer (DST) Hanoi Time (UTC+7)
Dong Hoi

Dong Hoi iku sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Quang Binh, Bac Trung Bo, Vietnam. Miturut sènsus padunung taun 2006 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni padunung 103,988 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dong_Hoi&oldid=974392"