Dong Hoi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dong Hoi
Negara Vietnam
Kommunitas Otonom Bac Trung Bo
Provinsi Quang Binh
Kuthamadya Dong Hoi
Wewengkon
 • Total 155,54 km2 (6,005 sq mi)
Populasi (2006)
 • Total 103.988
 • Kapadhetan 34,9/km2 (900/sq mi)
Zona wektu Hanoi Time (UTC+1)
 • Summer (DST) Hanoi Time (UTC+7)
Dong Hoi

Dong Hoi kuwi sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Quang Binh, Bac Trung Bo, Vietnam. Miturut sènsus pedunung taun 2006 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni pedunung 103,988 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dong_Hoi&oldid=815930"