Papan Anggegana Internasional Centrair Chūbu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pandangan udhara Centrair

Papan Anggegana Internasional Centrair Chūbu utawa Chūbu Centrair International Airport iku sawijining papan anggegana sing nglayani dhaérah Nagoya ing Prefektur Aichi. Papan Anggegana iki dibangun ing Teluk Ise ing kidul Nagoya ing sawijining pulo gawéan. Dibukak tanggal 17 Februari 2005, papan anggegana iki minangka pengganti saka Papan anggegana Nagoya lan sabanjuré diwènèhi kodhe IATA NGO déné kodhe ICAOné ya iku RJGG.

Chubu minangka papan anggegana lepas pasisir ka-3 sawisé Papan Anggegana Nagasaki lan Papan Anggegana Internasional Kansai ing Osaka. Nalika papan anggegana iki dibukak sasi Februari 2005, langsung njupuk kabèh pamaburan komersial ing Papan Anggegana Nagoya. Papan Anggegana iki dibukak kango ngantisipasi Expo 2005 ing Prefektur Aichi.

Konstruksiné diwiwiti sasi Agustus 2000, kanthi anggaran 768 milyar yèn (5,5 milyar euro, 7,3 milyar dolar AS), nanging amarga manajemené efisièn, mula mèh 100 milyar yèn bisa dihémat. [1]

Pamaburan bebarengan destinasi[besut | besut sumber]

Internasional[besut | besut sumber]

Domestik[besut | besut sumber]

  • All Nippon Airways (Akita, Ashikawa, Fukuoka, Fukushima, Hakodate, Ishigaki, Kagoshima, Kumamoto, Matsuyama, Memanbetsu, Miyazaki, Nagasaki, Naha, Niigata, Oita, Sapporo-Chitose, Sendai, Tokushima, Tokyo-Narita, Wakkanai [seasonal], Yonago)
  • Japan Airlines (Aomori, Fukuoka, Hanamaki, Nagasaki, Naha, Kagoshima, Kumamoto, Kushiro, Sapporo, Sendai, Tokyo-Narita)