Alexandria (disambiguasi)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Alexandria bisa nunjuk:

  1. Alexandria utawa Iskandariyah — kutha palabuhan ing Mesir.
  2. Alexandria — jeneng laladan ing Virginia, Amérika Sarékat.
  3. Alexandria — jeneng laladan ing Australia.
  4. Alexandria — jeneng laladan ing Sydney, Australia.
  5. Alexandria — jeneng laladan ing Ontario, Kanada.
  6. Alexandria — jeneng laladan ing Jamaika.
  7. Alexandria — jeneng laladan ing Rumania.
  8. Alexandria — jeneng laladan ing Afrika Kidul.
  9. Alexandria — jeneng laladan ing Skotlandia.
  10. Alexandria — jeneng laladan ing Alabama, Amérika Sarékat.
  11. Alexandria — jeneng laladan ing Indiana, Amérika Sarékat.
  12. Alexandria — jeneng laladan ing Kentucky, Amérika Sarékat.
  13. Alexandria — jeneng laladan ing Louisiana, Amérika Sarékat.


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.