Aeroméxico

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Aeroméxico
200px
IATA ICAO Kode panggil
AM AMX AEROMEXICO
Didegaké 1934 (Aeronaves de México)
Hub
Kutha fokus
Program frequent flyer Club Premier
Lounge penumpang Salón Premier
Aliansi SkyTeam
Ukuran armada 43 (15 orders)
Kutha tujuan 44
Perusahaan induk Grupo Financiero Banamex

(A Subsidiary of Citigroup)

Slogan perusahaan Vamos por el mundo (Travel the world)
Kantor pusat Mexico City, Mexico
Wong wigati Andrés Conesa Labastida (CEO)
Situs web www.aeromexico.com
Aeromexico Boeing 767-200
Markas besar Aeroméxico
Sebuah Aeroméxico Boeing 777-200ER dalam livery sekarang

Aeroméxico punika maskapé pamiberen saking Mèksiko ingkang punjeripun ing Kota Meksiko. Maskapé punika mengoperasikan penerbangan domèstik lan internasional ing Asia ,Kanada , Éropah , Amerika Tengah , Amerika kidhul lan Amerika Serikat. Pangkalan utaminipun panggènanipun ing Papan Anggegana Internasional Kota Meksiko. Aeroméxico inggih punika sètunggalipun maskapé penerbangan Amerika Latin ingkang terbang ing Asia. Aeroméxico inggih punika salah satunggaling anggota pendiri aliansi maskapé penerbangan SkyTeam, ingkang dipundiriakèn ing tanggal 22 Juni 2000 (Maskapé pendiri ingkang sanes inggih punika Air France, Korean Air, lan Delta Air Lines).

Aeroméxico mengoperasiaken armada Embraer EMB-145, Embraer ERJ-190, McDonnell Douglas MD-82, lan Boeing 737 kangge rute cerak ngantos menengah, lan Boeing 767 lan Boeing 777 kangge rute jarak tebih. Aeroméxico, Aeroméxico Connect lan Aeroméxico Travel mengoperasikan total 650 penerbangan saben dinten ing 84 tujuan di 4 bawana, kaliyan total armada ingkang katahipun 96 pesawat.

Sejarah[sunting | besut sumber]

1934[sunting | besut sumber]

Maskapé punika madheg kaliyan asma Aeronaves de México ing tanggal 15 September 1934, déning Antonio Diaz Lombardo. Pesawat ingkang wiwitan inggih punika sebuah Stinson SR dan Julio Zinser. piyambakipun ngeresmiaken rute penerbangan Kota Meksiko - Acapulco ing tanggal 14 September 1934. ing wanci Perang Dunia II dipunwiwiti, maskapé punika lajeng tumbuh kaliyan bantuan Pan Am, ingkang gadahi 25% saking maskapé punika.

1950 dan 1960-an[sunting | besut sumber]

ing tahun 1950-an lan wiwit taun 1960-an armada Aeronaves de México (Aeromexico) kalebet Douglas DC-3, Douglas DC-6, lan Bristol Britannia. Taun 1959, maskapé punika dinasionalisasiaken. wiwit taun 1961, "Aeronaves" wiwit gantosaken pesawat mesin piston kaliyan pesawat bermesin jet ingkang enggal. Pesawat bermesin jet ingkang wiwitan inggih punika sepasang Douglas DC-8. Antawis taun 1962 lan 1963, Aeronaves de México (Aeromexico) mendhet alih Aerovias Guest mexico, maskapé kaping kalih ing Meksiko, piyambakipun gabung kaliyan asma Aeronaves de México. Sak lajengipun ing taun1960-an, Douglas DC-8 dipuntambahaken lan pelayanan dipunlajengaken ing Éropah.

1980-an[sunting | besut sumber]

Wiwit taun 1980-an inggih punika masa ekspansi. Sebuah livery enggal dipuntepangaken (cat jingga lan perak). Kalih pesawat DC-10-15 lan sebuah pesawat DC-10-30 dipuntambahaken ing taun 1981. Aeroméxico inggih punika salah satunggaling pelanggan peluncuran saking McDonnell Douglas MD-82, sebuah versi peregangan saking DC-9, Aeromexico nampa kalih pesawat pertama ing pungkasan taun 1981. Selama periode antawis taun 1980 lan 1981, delapan langkung pesawat DC-9-32 dipuntambahaken. pungkasan taun 1980-an inggih punika masa-masa sulit kangge Aeroméxico, utaminipun performa keamanan, ing pundhi sebuah DC-9 (beregistrasi XA-JED) bertabrakan di udara kaliyan sebuah pesawat Piper Cherokee (beregistrasi N4891F) ingkang kedadosan ing Papan Anggegana Internasional Los Angeles, Amerika Serikat, ing wanci ndarat. Kecelakaan punika menewasaken 67 tiyang penumpang (64 antawisipun saking pesawat Aeromexico) lan 15 tiyang sanesipun ing darat, menawi pesawat ini jatuh menimpa pemukiman penduduk di Cerritos, California. Pada bulan April 1988, maskapé ini (kala itu masih dimiliki pamaréntah) dinyatakan bangkrut karena masalah organisasi manajemen, terutama dari pamaréntah sendiri dan armada yang telah berusia tua (rata-rata 20 tahun) tanpa ada rencana penggantian armada, sehingga pamaréntah memutuskan menghentikan operasi maskapé ini selama 3 bulan. Pada bulan Agustus tahun itu, Aeromexico pun diprivatisasi dan direstrukturisasi, terutama dalam segi armada, dimana Aeromexico memensiunkan 8 buah Douglas DC-8 dan 3 buah Douglas DC-9-15nya.

1990-an[sunting | besut sumber]

ing taun 1990-an, pesawat Boeing 767 dipuntambahaken ing armada piyambakipun kangge gantos pesawat McDonnell Douglas DC-10nipun, ingkang dioptimalkan kangge ngelayani rute-rute Éropah kadasta Roma, Frankfurt, Madrid, lan sanesipun. ing taun 1992, maskapé punika membeli 47 persen saham AeroPeru, maskapé nasional Peru, ing wanci punika nembe ngelampahi prekawis keuangan, saking pemilihan lami inggih punika Pamaréntah Peru, lan dadosaken dados anak perusahaan. Taun 1990-an ugi punika masa sulit kangge maskapé punika, dipunsebapaken naike rega lengan donya amargi Perang Teluk, prekawis kaliyan karyawan, lan kompetisi ingkang ketat saking maskapé-maskapé domestik kadasta Aviacsa, Taesa, lan sanes-sanesipun. Krisis ékonomi Meksiko taun 1994 ugi ngaruhi kahanan, ingkang nyebapaken pinten-pinten rute jarak tebih kadasta Frankfurt lan Roma dipunhentiaken.

Armada[sunting | besut sumber]

Aeroméxico gadahi armada ingkang kaperang saking pesawat saklajengipun (November 2010) :[1]

Aeroméxico Fleet
Pesawat Beroperasi Order Penumpang(Premier/Ekonomi) Catatan
Boeing 737-700 27 10 124 (12/112) Semua dilengkapi Winglet
Boeing 737-800 10* 3 150 (24/126) 3 diantaranya disewa dari Transavia.com
Boeing 737 MAX 8 0 90 ? (?/?)
Boeing 767-200ER 4 1 166 (36/130)

181 (21/160)

1 dalam livery SkyTeam
Boeing 767-300ER 2 1 186 (36/150)

209 (21/188)

Boeing 777-200ER 4 1 268 (49/219)

277 (49/228)

Dilengkapi AVOD di kedua kelas
Boeing 787-8 0 9[2] Beroperasi : 2013
3 disewa dari ILFC.
Boeing 787-9 0 10[2] Beroperasi : 2016
Embraer E-190 7 12 99 (11/88) Dioperasikan untuk Aeromexico Connect
Embraer ERJ-145 39 1 50 (0/50) Dioperasikan untuk Aeroméxico Connect, 1 diantaranya dicat dengan livery SkyTeam
McDonnell Douglas MD-83 3 0 155 (0/155) Dioperasikan oleh Aeromexico Travel; bekas Aeromexico
Total 97 138

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Aeroméxico ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Aeroméxico&oldid=1010805"