15 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 15 Februari)

Cithakan:Fèbruari 15 Fèbruari punika, dinten ingkang kaping 46 miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 15 Fèbruari 2010 punika miturut pétangan kalèndher Jawi, dawah dinten Senèn Wagé, tanggal 1 Mulud 1943 taun Dal. Kurup: Asapon (1936-2052), windu: Kuntara, lambang windu: Kulawu, lambang taun: Sukra Mangkara Kumarané rupa Mina Wiranggas, paarasan: Lakuning geni, pancasuda: Segara Wasèsa, kamarokan: Satriya Pinayungan, watek sasi:Anggara kasih, watak dinten: Bangas Padéwan. Mangsa: Kawolu (VIII Wisaka)(3-29 Fèbruari), wuku: Dhukut, lintang:Arab, padangon: Wogan, padéwan: Éndra, dinten:Soma, paringkelan: Mawulu, pasaran: Wagé, lambang dinten: jaran.[1]
  • Tanggal 15 Fèbruari 2011 punika dawah dinten Selasa Wagé, 11 Mulud 1944 Bé Kurup: Asapon (1936 - 2052 M), Windu Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Tahun Bé, Lambang Tahun: Buda Mahésa (Kebo), Kumarané rupa Mina Lodan, Paarasan: Lakuning Bumi, Pancasuda: Lebu Katiyub Angin, Kamarokam: Mantri Sinaroja, Watak Sasi: Sasi Rahayu, Watak Dinten: Dinten Rahayu, Mangsa: Kawolu (VIII, Wisaka), 3 Febuari - 29 Fèbruari, Wuku: Maktal, Lintang Mijan, Padangon: Jagur, Padéwan: Kala, Dinten Anggara (Selasa), Paringkelan: Uwas, Pasaran: Wagé, Lambang Dinten Wedhus.[1]

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Meteor Chelyabinsk
Meteor Chelyabinsk

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

14 Fèbruari15 Fèbruari16 Fèbruari