Chelyabinsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Chelyabinsk iku sawijining kutha ing Rusia. Kutha iki dunungé ing sisih wétan Pagunungan Ural ing pinggiring Kali Miass. Panggonan iki kutha krajan Oblast Chelyabinsk. Miturut cacah jiwa taun 2002, padunungé ana 1.077.174 jiwa, kamangka ing taun 1989 cacahé ana 1.141.777 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chelyabinsk&oldid=972345"