Kali Miass

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kali Miass (Ruslan: Миасс) iku sawijining kali sing mili ing sisih wétan Pagunungan Ural ing Ruslan. Dawané kali iki 658 kilomèter. Kali iki ngliwati kutha Chelyabinsk lan Miass. Menawa mangsa atis, wiwit sasi Oktober/November, kali iki njendhel dadi ès nganti kurang luwih sasi April.