Kali Miass

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kali Miass (Rusia Миасс) iku sawijining kali sing mili ing sisih wétan Pagunungan Ural ing Rusia. Dawané kali iki 658 kilomèter. Kali iki ngliwati kutha Chelyabinsk lan Miass. Menawa mangsa atis, wiwit sasi Oktober/November, kali iki njendhel dadi ès nganti kurang luwih sasi April.