Wektu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Wektu iku sawijining rangkeyan momen-momen nalika proses, aksi utawa kahanan iku ana utawa lagi berlangsung. Wektu kaetung ngango ukuran detik, menit, jam, dina, wulan, taun (warsa), windu, dasawarsa, abad, lan alaf.

Unit wektu miturut SI (Systeme Internationale) yakuwi sak dhetik utawa sak sekon, utawa dicekak s.

Unit wektu[sunting | sunting sumber]

Piranti kanggo ngukur wektu[sunting | sunting sumber]

Ugi delengen[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wektu&oldid=816769"