Proses

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Proses yaiku runtutan kedadéan kang alami utawa disengaja, bisa nggunakae wektu, ruang, keahlén, utawa sumber daya liyané, kang bisa kasil.JV03 Dwi Mulyati pirembagan 5 Juni 2012 04.58 (UTC)

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Proses&oldid=848980"