Iklim

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Iklim iku kahanan rata-rata cuaca ing wektu dawa. Studi ngenani iklim disinaoni ing météorologi. Iklim ing bumi banget dipangaruhi déning posisi srengéngé marang bumi. Ana sapérangan klasifikasi iklim ing bumi iki sing ditemtokaké déning panggonan geografis. Sacara umum awake dhéwé bisa nyebutaké minangka iklim tropis, lintang nengah lan lintang dhuwur. Èlmu sing nyinaoni ngenani iklim yaiku klimatologi.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Iklim&oldid=820847"