Biosfer

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Lapisan Biosfer iku bagian sisi njaba planet bumi sing isa ndukung kehidupan. Lapisan iki antarane lapisan udara, lemah uga banyu, tegese enggon sing isa kanggo urip apa wae (kewan, tetandhuran, virus lan liya liyane).


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Biosfer&oldid=805088"