Kutha Denpasar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Denpasar
Lambang Kota Denpasar.jpg
Lambang Kutha Denpasar
Motto: "Purradhipa Bhara Bhavana"
Péta Denpasar ing Bali
Dina Dadi: ...
Walikutha: A.A. NGR. Puspayoga
Wakil walikutha: IB. Rai Dharmawijaya Mantra
Jembar
 - Total:

123,98 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

4 Kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 600.000
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: Wong Bali, wong Jawa
Agama: Hindu, Protestan, Katolik, Islam lan Buddha
Basa: Basa Bali lan Basa Indonesia

Kutha Denpasar iku salahsiji kutha ing provinsi Bali. jembar wilayah kutha iki ± 123,98 Km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

8°39′ Lintang kidul 115°13′ Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Denpasar katata jroning 4 kecamatan, -- kelurahan/désa. Kecamatan-Kecamatan ing kutha iki yaiku:

  1. Kecamatan Denpasar Lor
  2. Kecamatan Denpasar Kidul
  3. Kecamatan Denpasar Kulon
  4. Kecamatan Denpasar Wetan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Provinsi Bali

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Denpasar&oldid=807410"