Wong Bali

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wong Bali
Wong Bali
Bali-Ubud 0703a.jpg
Para wanita Bali nyunggi sajèn menyang pura.
Populasi total
3,0 yuta (cacah jiwa 2000)
Pedunung wigati ing
Bali (Indonesia): 2,8 yuta
Basa

Bali, Sasak, Indonésia, Jawa

Agama

Hindu, Buddha, Islam, Kristen

Suku bangsa cedhak dhéwé

Wong Jawa, Wong Sasak

Wong Bali iku suku bangsa ing Indonésia sing utamané urip ing Pulo Bali lan saindhengé. Wong Bali cacahé kurang luwih ana 3 yuta jiwa. Wong Bali utamané agamané Hindu.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wong_Bali&oldid=842311"