Ibn al-Wafid

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ibn al Wafid kuwi Apoteker saka Toledo, piyambake migunakake teknik lan metode kang ana ning ilmu kimia kanggo njukut paling sithik 520 macem obat-obatan saka tetandhuran lan rempah-rempah.[1] Anduweni murid kang jenenge Ali Ibn al Lukuh, panyerat Umdat fi al Tabib ma;rifat al Labib nabat li Kulli, kang kondhang dadi kamus botani.[1]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b (en)Ibnu Wafid dipununduh tanggal 11 Juni 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ibn_al-Wafid&oldid=830439"